یکشنبه / ۲۲ تیر / ۱۴۰۴ - 13 July, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۳ ساعت قبل

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو
کرمان- ایرنا- هر چند استان کرمان بیشتر با گرما، پست و کویر در اذهان یادآوری می‌شود اما آنان که کرمان را از نزدیک می‌شناسند، می‌دانند این خطه با آب و هوایی متفاوت و دارا بودن مناطق مختلفی چون گندم‌بریان با ثبت دمای ۶۳ درجه در سایه به عنوان گرم‌ترین نقطه کره زمین و ثبت دمای ۹ درجه در کوه‌جفتان واقع در ۶۰ کیلومتری آن، مستعد تولید محصولات مختلف کشاورزی مانند گیلاس، زردآلو و دیگر محصولات تابستانه است.