جمعه / ۱۹ بهمن / ۱۴۰۳ - 7 February, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۰۸/۲۲

طعم لذیذ «اوماج چغندر» اصفهانی‌ها در سوزِ سرما

طعم لذیذ «اوماج چغندر» اصفهانی‌ها در سوزِ سرما
اصفهان- ایرنا - خوراک‌های سنتی دیار تاریخی نصف جهان خاصه آش‌های محلی‌اش به تناسب فصل‌های مختلف سال، پای ثابت سُفره‌های مردمان این خطه محسوب می‌شود؛ «اوماج چغندر» یکی از آنهاست که بسیار خوشمزه، خوشرنگ و در سوز سرمای پاییز و زمستان، حسابی به مذاق اصفهانی‌ها می‌چسبد.