سه شنبه / ۲۴ تیر / ۱۴۰۴ - 15 July, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۰ ساعت قبل

سالانه حدود ۶۰ هزار تُن گوشت دام و طیور در قم تولید می‌شود

سالانه حدود ۶۰ هزار تُن گوشت دام و طیور در قم تولید می‌شود
قم - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ سالانه به طور میانگین، نزدیک به ۶۰ هزار تُن گوشت قرمز( دام سبک و سنگین)‌ و همچنین گوشت طیور( مرغ و سایر ماکیان)‌ در قم تولید و برای مصرف در استان و سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.