چهارشنبه / ۱۰ بهمن / ۱۴۰۳ - 29 January, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۰۸/۱۵

روغن‌های خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسب‌تر برای سلامت

روغن‌های خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسب‌تر برای سلامت
تهران - ایرنا- مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: روغن‌های خوراکی و سرخ‌کردنی مناسب باید از ویژگی‌هایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرف‌کنندگان حفظ شود.