پنجشنبه / ۱۸ بهمن / ۱۴۰۳ - 6 February, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۳ ساعت قبل

نظارت‌ سخت‌گیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس/ سلامت مصرف‌کنندگان در اولویت است

نظارت‌ سخت‌گیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس/ سلامت مصرف‌کنندگان در اولویت است
تهران- ایرنا- سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو از نظارت‌های سخت‌گیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس خبر داد و تأکید کرد که استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.