یکشنبه / ۲۶ اسفند / ۱۴۰۳ - 16 March, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۱۰/۱۰

آنتی اکسیدان‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد

آنتی اکسیدان‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد
زنجان - ایرنا - سرپرست واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: مصرف آنتی اکسیدان‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد از همین رو توصیه می‌شود این مواد به صورت طبیعی در رژیم غذایی و مکمل‌های آن زیر نظر پزشک مصرف شود.