دوشنبه / ۲۷ اسفند / ۱۴۰۳ - 17 March, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۱۱/۲۵

پاپایا تا جمبولان؛ سیستان و بلوچستان سرزمین طعم‌های ناب استوایی

پاپایا تا جمبولان؛ سیستان و بلوچستان سرزمین طعم‌های ناب استوایی
زاهدان - ایرنا - سیستان و بلوچستان، با تولید بیش از ۲۹۷ هزار تن میوه‌های گرمسیری در سال، به عنوان سرزمین طعم‌های ناب استوایی شناخته می‌شود؛ این استان که به‌واسطه شرایط ویژه اقلیمی خود، میزبان میوه‌هایی چون پاپایا، جمبولان، موز، کنار و نارگیل است، علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، ظرفیت بالایی برای صادرات و تامین بازارهای جهانی دارد.