شنبه / ۲۱ تیر / ۱۴۰۴ - 12 July, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۵ ساعت قبل

فیلم | ترخینه، غذای سنتی کردستان

فیلم | ترخینه، غذای سنتی کردستان
سنندج- ایرنا- دوینه یا ترخینه، یکی از کهن‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای سنتی کردستان است که از ترکیب بلغور گندم و دوغ تخمیرشده تهیه می‌شود. این غذای اصیل، که با هنر دست زنان کُرد پخته می‌شود، نه‌تنها طعمی دلچسب و دل‌نشین دارد، بلکه به‌دلیل خواص درمانی، به‌ویژه در رفع سرماخوردگی، جایگاهی ویژه در طب سنتی و سفره‌های مردم این دیار یافته است.