پنجشنبه / ۱۶ اسفند / ۱۴۰۳ - 6 March, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۰۹/۰۸

کارشناس تغذیه: افراد دارای اضافه وزن و در معرض دیابت نان کامل مصرف کنند

کارشناس تغذیه: افراد دارای اضافه وزن و در معرض دیابت  نان کامل  مصرف کنند
همدان - ایرنا-رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف نان کامل یا سبوس دار که دارای اسیدهای فنولیک هستند به افراد جامعه به ویژه شهروندان دارای اضافه وزن و در معرض دیابت توصیه می‌شود.