پنجشنبه / ۱۶ اسفند / ۱۴۰۳ - 6 March, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۰۷/۲۳

نقش پر رنگ سازمان‌ها در ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی

نقش پر رنگ سازمان‌ها در ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی
تهران- ایرنا- رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با اشاره به نقش کلیدی این سازمان در تامین امنیت غذایی کشور، گفت: شناسایی چالش‌های خاص مرتبط با تغییرات اقلیمی و نیازهای روزافزون غذایی و به‌کارگیری نوآوری است.