دوشنبه / ۲۲ بهمن / ۱۴۰۳ - 10 February, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۱۰/۰۹

تولید نان سالم در گرو توجه جدی به زنجیره تولید از مزرعه تا سفره است

تولید نان سالم در گرو توجه جدی به زنجیره تولید از مزرعه تا سفره است
اصفهان - ایرنا - نان یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در کشورمان است؛ به گفته کارشناسان، دستیابی به نان سالم و باکیفیت به توجه جدی به زنجیره تولید آن از مزرعه تا سفره نیاز دارد به‌گونه‌ای که مسائل مختلفی مانند فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریت منابع آب و خاک را شامل می شود.