سه شنبه / ۲ بهمن / ۱۴۰۳ - 21 January, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۴ ساعت قبل

نان‌های سبوس‌دار سالم‌تر است/ایرانیان ۲.۵ برابر میانگین جهانی نان مصرف می‌کنند

نان‌های سبوس‌دار سالم‌تر است/ایرانیان ۲.۵ برابر میانگین جهانی نان مصرف می‌کنند
تهران - ایرنا- رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نان‌های تیره‌تر به دلیل داشتن سبوس سالم‌تر است اما برخی نانوایی‌ها از آردهای غیرمرتبط مانند آرد تافتون یا بربری برای تهیه سنگک استفاده می‌کنند و حتی سبوس را به صورت مستقیم روی نان می‌ریزند که این روش غیرعلمی و غیرمجاز است.