پنجشنبه / ۱۸ بهمن / ۱۴۰۳ - 6 February, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۰۸/۳۰

بیماران کلیوی چه باید بخورند؛ چه نباید بخورند؟

بیماران کلیوی چه باید بخورند؛ چه نباید بخورند؟
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها بر سلامت فرد تاثیرگذار هستند، بنابراین داشتن یک وزن مناسب و رژیم غذایی سالم و متعادل همراه با مصرف کم نمک و چربی می‌تواند به حفاظت از کلیه‌ها کمک کند. رژیم غذایی مناسب برای بیماران کلیوی شامل مصرف غذاهای خاصی است که از تشکیل املاح معدنی در بدن جلوگیری می‌کند.