یکشنبه / ۱۶ دی / ۱۴۰۳ - 5 January, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۱۰/۰۸

انتخاب روغن سالم یکی از چالش‌های غذایی خانواده‌ها است

انتخاب روغن سالم یکی از چالش‌های غذایی خانواده‌ها است
مشهد-ایرنا-مدیر گروه افزودنی‌های غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: انتخاب روغنی که سالم و مناسب برای پخت‌وپز باشد با توجه به شیوع بیماری‌های مختلف و تنوع روغن‌های خوراکی موجود در بازار، یکی از چالش‌های خانواده‌ها به شمار می رود.