پنجشنبه / ۲۳ اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۰۹/۰۷

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند
تهران- ایرنا- معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۲ تا ۸ درصد سبوس گیری از گندم یا غلات کامل در پخت نان مناسب است، گفت: تنها حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده می‌کنند که میزان سبوس گیری کمتری دارند.