پنجشنبه / ۲۳ اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۰۸/۰۳

بیش از ۶ درصد گوشت قرمز کشور در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود

بیش از ۶ درصد گوشت قرمز کشور در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود
ارومیه -ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه سالانه ۶۰۱ هزار تن انواع محصولات دام و طیور در استان تولید و روانه بازارهای مصرف می شود، گفت: در این میان ۶.۲ درصد گوشت قرمز کشور در این استان تولید می‌شود.