جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۴/۰۷/۱۶

وقتی پای تاریخ به سفره غذا باز می‌شود/ از خورش مورد علاقه شاه عباس تا گردو کباب افشاریه

وقتی پای تاریخ به سفره غذا باز می‌شود/ از خورش مورد علاقه شاه عباس تا گردو کباب افشاریه
تهران- ایرنا- در روزگاری که فست فودها سفره ایرانیان را تسخیر کرده‌ و بسیاری از خوراک‌های سنتی به ورطه فراموشی سپرده شده‌ است، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دنبال احیای گنجینه پنهان غذاهای باستانی و تاریخی ایران است.