جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۴/۰۴/۱۹

افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با فناوری بومی

افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با فناوری بومی
تهران- ایرنا- شرکتی دانش‌بنیان با تولید ساشه‌های نانوجاذب اتیلن، جهت افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات قدم برداشته است. این فناوری نوین، علاوه بر حفظ کیفیت میوه‌ها و سبزیجات، با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون ساشه می‌تواند به رونق صادرات غیر نفتی ایران نیز کمک کند.