چهارشنبه, ۲۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 17 April, 2024


۱۳۹۹/۰۶/۳۰ / /
آیا پای مرغ، از پوکی استخوان و راشیتیسم جلوگیری می‌کند؟
پای مرغ، جگر، بال و کتف مرغ همواره از مشتقات محبوبی بوده‌اند که به عنوان چاشنی غذا استفاده می‎شوند، در این میان برخی پای مرغ را منبع غنی ویتامینD و مصرف آن را راهی به صرفه برای پیشگیری از پوکی استخوان می‌دانند،امامتخصصان امرمعتقد هستند این‌ها شایعه‌ای بیش نبوده و باورهای سنتی رایج در جامعه به این صحبت‌ها دامن می‌زند.