پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024


۱۳۹۹/۰۲/۲۰ / /
ویدئو / طبخ زولبیا و بامیه در ماه رمضان
شیرینی‌های یزدی در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد اما طعم و مزه یک نوع شیرینی در یزد که البته در تمام کشور هم تولید می‌شود، ویژه تر است. «زولبیا و بامیه» شیرینی خاصی که چه در فصل گرم و چه در فصل سرد سال تولید می‌شود و در ایام ماه مبارک رمضان پای ثابت سفره‌های افطاری ایرانی‌هاست اما اهالی شهرستان اردکان در استان یزد، نه تنها زولبیا و بامیه را در شیرین کردن کام روزه‌داران به‌کار می‌گیرند، بلکه در اسفندماه فصل زمستان به عنوان نمادِ کام‌شیرینیِ تازه عروس‌ و داماد طی مراسمی توزیع می‌کنند.