پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۴/۰۲/۲۱

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با رب انار و گردو

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با رب انار و گردو
خورشت آلو اسفناج یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که به‌واسطه ترکیب خاص اسفناج، آلو، گردو و رب انار، طعمی بی‌نظیر و ملس دارد. استفاده از گردو و رب انار، آن را به نسخه‌ای لذیذ و غنی از مواد مغذی تبدیل می‌کند. خورشت آلو اسفناج مجلسی معمولاً در کنار برنج سرو می‌شود و به‌عنوان یک غذای مقوی و پرخاصیت شناخته می‌شود.