پنجشنبه / ۲۶ تیر / ۱۴۰۴ - 17 July, 2025
 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۴/۰۳/۲۱

روایتی از اهمیت مکتوب‌سازی آشپزی ایرانی در حفظ هویت ملی

روایتی از اهمیت مکتوب‌سازی آشپزی ایرانی در حفظ هویت ملی
در نشستی پرشور در شهرکتاب اردیبهشت چهارباغ، سپهر سرلک، سرآشپز بین‌المللی و مدیر مجله تخصصی «تنور»، به همراه سوشیانس شجاعی‌فرد، سردبیر این مجله و با میزبانی علی خدایی، به بررسی اهمیت مستندسازی آشپزی ایرانی به‌عنوان بخشی از هویت فرهنگی پرداختند.