چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

آموزش آشپزی / طرز تهیه پاستا آرابیتای اصل ایتالیا

آموزش آشپزی / طرز تهیه پاستا آرابیتای اصل ایتالیا
پاستا آرابیاتا با سس گوجه فرنگی غنی، سیر معطر، گیاهان و گرمای تند تکه‌های فلفل قرمز خرد شده روی پنه‌های لطیف درست می‌شود. در ایتالیایی، اصطلاح آرابیاتا به معنای «عصبانی» است که نشان دهنده روح تند و آتشین این پاستاست. اگر عاشق غذاهای تند با پایه ماکارونی هستید، پاستا آرابیاتا را از دست ندهید.