شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۴۰۱/۰۴/۰۳ / /
قصور شرکت‌های مواد غذایی از هدف گذاری کاهش کربن
گزارش مشاوران شرکت آمریکایی الیکس پارتنرز نشان می‌دهد که تولیدکنندگان، تامین‌کنندگان و خرده‌فروشان مواد غذایی و نوشیدنی‌ها در بهترین حالت، ممکن است تا سال ۲۰۳۰ میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای را تا ۲۹ درصد کاهش دهند و هدف ۳۸ درصدی را که در توافقنامه پاریس ۲۰۱۵ سازمان ملل‌متحد تعیین شده بود را از دست خواهند داد.