کانتر سمپلینگآموزش آنلاین زبان : برگزاری کلاس …طراحی سایت آتوسبسته های آمادگی و جزوات و سوالات …

ایسنا/خراسان شمالی کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: مصرف غذاهای چرب و فست فودها در مبتلایان به بیماری کووید 19 که درد معده و مشکلات گوارشی دارند، ممنوع است.  مهسا شمشیرگران در گفت و گو با ایسنا گفت: اگر ناراحتی معده ناشی از مسمومیت غذایی یا مشکلات گوارشی باشد، به طور معمول پس از 48 ساعت بهتر می شود و اگر مدت بیشتری طول بکشد، ممکن است از نشانه های زودرس بیماری کووید 19 یا عفونت باکتریایی باشد. شمشیرگران افزود: غذاهای چرب و فست فودهایی نظیر انواع همبرگر، پیتزا، سوسیس، کالباس و سیب زمینی سرخ شده باعث طولانی شدن مدت هضم شده و سفتی و انقباض روده ها را نیز به همراه دارد. وی با بیان این که غذاهای چرب سبب بدتر شدن سندروم روده تحریک پذیر در افرادی که نفخ، یبوست و اسهال دارند، می شود، اظهار کرد: مصرف بیش از حد لبنیات می تواند در برخی افراد اسپاسم ایجاد کند که دلیل آن وجود لاکتوز در لبنیات است و برخی افراد به میزان کافی آنزیم لاکتاز برای هضم آن را ندارند که منجر به درد معده، نفخ و تهوع پس از گذشت چند ساعت از مصرف می شوند که با مشاوره با پزشک می توانند از مکمل های حاوی لاکتاز برای کمک به هضم شیر استفاده کنند. شمشیرگران اضافه کرد: با وجود درد معده بهتر است مصرف شکلات، کاکائو، قهوه و چای و دیگر نوشیدنی های کافئین دار قطع شود. وی به اثرات تحریک اعصاب، سفتی عضلات و در نهایت درد شکمی ناشی از مصرف کافئین اشاره و خاطرنشان کرد: کافئین اثرات ادرار آور دارد که باعث تکرر ادرار شده و فرد را در معرض کم آبی قرار می دهد و در مبتلایان به کرونا ویروس که به طور عمده مشکلات تنفسی دارند، این مساله مورد توجه قرار گرفته و تامین آب به میزان لازم و کافی انجام می شود. انتهای پیام