جمعه / ۲۷ تیر / ۱۴۰۴ - 18 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۰/۱۸

آشنایی با مزایا و معایب روش‌های پخت مواد غذایی

آشنایی با مزایا و معایب روش‌های پخت مواد غذایی
روش‌های پخت علاوه بر اینکه مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، قابلیت هضم آن ماده غذایی را نیز افزایش می‌دهد. بیتا درویش حقیقی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمؤمنین(ع) شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار مطلبی درباره مزایا و معایب روش‌های پخت مواد غذایی می‌خوانیم.