پنجشنبه / ۲۰ دی / ۱۴۰۳ - 9 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۵ ساعت قبل

محصولات غذایی با هدف استانداردسازی، نمونه‌برداری و راستی‌آزمایی می‌شوند

محصولات غذایی با هدف استانداردسازی، نمونه‌برداری و راستی‌آزمایی می‌شوند
رییس هیات‌ مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران گفت: محصولات در پروسه استانداردسازی به شکل دوره‌ای توسط کارشناسان اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو نمونه‌برداری می‌شوند و طبق استانداردهای هر محصول راستی‌آزمایی می‌شود.