جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


مردم از کاندیداها انتظار مباحث علمی،کارشناسی و ارائه برنامه دارند
۴ روز قبل / خبرگزاری ایسنا / استانها

مردم از کاندیداها انتظار مباحث علمی،کارشناسی و ارائه برنامه دارند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل گفت: نیاز است کاندیداها و طرفدارانشان ابتدا مخاطب خود را انتخاب کرده و برای مخاطب خاص خود برنامه داشته باشند. طبیعی است که نخبگان و گروه‌های مرجع نیاز و ضرورتی به مسائل هیجانی نمی‌دهند و ترجیح می‌دهند مباحث علمی و کارشناسی و برنامه‌ها را بدانند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل: مردم از کاندیداها انتظار مباحث علمی،کارشناسی و ارائه برنامه دارند

ایسنا/اردبیل مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل گفت: نیاز است کاندیداها و طرفدارانشان ابتدا مخاطب خود را انتخاب کرده و برای مخاطب خاص خود برنامه داشته باشند. طبیعی است که نخبگان و گروه‌های مرجع نیاز و ضرورتی به مسائل هیجانی نمی‌دهند و ترجیح می‌دهند مباحث علمی و کارشناسی و برنامه‌ها را بدانند. حجت الاسلام مهدی جلیلی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اهمیت و حساسیت انتخابات پیش رو (با توجه به اینکه رییس جمهور بعدی وظیفه سنگین‌تری بر عهده دارد زیرا وظایف یک رییس جمهور شهید را بر عهده دارد)، اظهار کرد: انتخابات در ایران همیشه دارای اهمیت و حساسیت بوده است. در هیچ کدام از انتخابات جمهوری اسلامی انتخاباتی نداشتیم که دارای اهمیت نباشد. خواه ناخواه انتخابات در ایران با امنیت ملی گره خورده است.

وی ادامه داد: از ابتدای انقلاب نظر مردم و میزان بودن آن از اصول اساسی انقلاب اسلامی بوده است. مسئولیت هم سنگین است. نه لزوما برای این که وظایف رئیس جمهور شهید را بر عهده داشته باشد. این عامل هست.اما مساله اساسی داعیه تمدنی جمهوری اسلامی است. رئیس جمهور منتخب ایران باید تفکرات، برنامه ریزی ها، عملکردها و عزل و نصب هایش قامت تمدنی داشته باشد.

حجت الاسلام جلیلی افزود: اساسی ترین شاخصه این است که شما برای احیای یک تمدن جای تمدن های غیر اسلامی و گاهی ضداسلامی را تنگ می کنید و طبیعی است که بیش از هر کشور دیگری مخالف داشته باشید. برای تفکر و برنامه ریزی در قامت تمدنی باید توان تمدنی داشت و احتمال دشمنی در این حد هم وجود دارد. در این تمدن همه کشورهای مسلمان نقش دارند. جبهه مقاومت نقش اساسی دارد. حل مسائل و چالش های خاورمیانه نقش دارد. نوع عامل سازنده با دنیای غیر دشمن هم در این تمدن باید به تصویر کشیده شده و به مردم بیان شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل در مورد راهکارهای ترغیب مردم به انتخابات و افزایش مشارکت گفت: کارهای خوبی در عرصه رسانه ای انجام می شود اما به نظر من به خاطر عادت نوع مخاطبین به مباحث هیجانی در انتخابات، حرکت یک شبه از فعالیت های هیجانی دوره های قبل به مباحث نسبتا علمی اما ارام و ساده، نقش موثری در افزایش مشارکت نداشته است.

وی ادامه داد: نیاز است کاندیداها و طرفدارانشان ابتدا مخاطب خود را انتخاب کرده و برای مخاطب خاص خود برنامه داشته باشند. طبیعی است که نخبگان و گروه‌های مرجع نیاز و ضرورتی به مسائل هیجانی نمی دهند و ترجیح می دهند مباحث علمی و کارشناسی و برنامه ها را بدانند. همراهان احتمالی کاندیداها را بشناسند. از نظر من این طیف هم به همه خواسته خود نمی رسند.

اصلح بودن کاندیدای خاص باید از سوی نخبگان جریانات سیاسی محرز شود

حجت الاسلام جلیلی در مورد نحوه انتخاب اصلح بیان کرد: انتخاب اصلح در ایده آل خود نیازمند مهارت های انتخابگری اصلح در همه جوانب زندگی دارد. شما زمانی می‌توانید توقع انتخاب اصلح را داشته باشید که هم در روند زندگی روزمره مهارت انتخاب درست در خرید، تحصیل، انتخاب دوست، انتخاب محل زندگی و ... را آموزش داده باشید تا در زمان انتخاب رئیس جمهور شهروند مهارت انتخاب اصلح بدون تبلیغات هیجانی صرف را داشته باشد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر اصلح بودن کاندیدای خاص باید از سوی نخبگان جریانات سیاسی و گروه های مرجع محرز شود و در گام بعدی نخبگان آن قدر سرمایه اجتماعی در میان عموم مردم داشته باشند که بتوانند به قوت انتخاب و معرفی فرد اصلح اقناع کنند. ضمن این که رابطه مستقیمی بین شایسته سالاری و شایسته سازی وجود دارد. تا زمانی که تربیت انسان های شایسته متخصص و متعهد در دستورکار ارگان های مرتبط نباشد، توقع انتخاب شایسته و شایسته سالاری امری انتزاعی خواهد بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل، نقش و وظیفه مردم و مسئولین در انتخابات را خطیر دانست و اظهار کرد: وظیفه مسئولین تربیت انسان‌های شایسته، متعهد و متخصص است. مسئولین و نخبگان باید برای تربیت رئیس جمهور و کادر اجرایی ۳۰ سال بعد برنامه داشته باشند. نخبگان نمی توانند مثل عموم مردم متوقع باشند. نخبگان باید پاسخگو باشند ضمن این که نخبگی خود را برای مخاطبانشان نشان دهند. عموم مردم نیز ضمن این که باید اهداف میان مدت و بلند مدت را به منافع شب انتخابات و روز انتخاباتی ترجیح دهند و این ترجیح نیازمند مهارت آموزی است.

انتهای پیام خبرنگار ابراهیم‌ عزیززاده دبیر شیده ناعمی دبیر ابراهیم‌ عزیززاده دبیر ابراهیم‌ عزیززاده لینک کوتاه برچسب‌ها: انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری انتخابات رياست جمهوري استانی-سیاسی لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال