پنجشنبه / ۴ بهمن / ۱۴۰۳ - 23 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۰/۱۶

«نقطه دود» در روغن‌های سرخ‌کردنی چیست؟

«نقطه دود» در روغن‌های سرخ‌کردنی چیست؟
در دسته‌بندی روغن‌هایی که برای آشپزی خانگی استفاده می‌شوند، دو نوع روغن پخت و پز و روغن سرخ‌کردنی شناخته‌شده‌اند؛ روغنی که برای پخت و پز یا سس و سالاد استفاده می‌شود، برای سرخ کردن طولانی‌مدت و عمیق و با حرارت بالا مناسب نیست اما استفاده از روغن‌های سرخ‌کردنی که مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما دارند برای این منظور توصیه می‌شود.