دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024


ضرورت شناسایی پتانسیل‌های چناران در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی
۱۴۰۳/۰۳/۰۵ / خبرگزاری ایسنا / استانها

ضرورت شناسایی پتانسیل‌های چناران در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان چناران گفت: شناسایی پتانسیل‌های شهرستان در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ضروری است.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مطرح کرد ضرورت شناسایی پتانسیل‌های چناران در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

ایسنا/خراسان رضوی رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان چناران گفت: شناسایی پتانسیل‌های شهرستان در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ضروری است. محمد طاهریان مقدم در حاشیه اولین جلسه انجمن میراث فرهنگی چناران در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال، جهش تولید با مشارکت مردم گامی مهم در جهت اعتلا و پیشرفت کشور خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه باید در کنار تولید و صنعت، فرهنگ را نیز ارتقاء داد، گفت: برای اینکه بتوان گامی اساسی به سوی آبادانی و پیشرفت این مرز و بوم برداشت باید موانع از سر راه حوزه گردشگری برداشته شود.

 رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان چناران اذعان کرد: تاکنون ۱۵ مورد از آثار تاریخی شهرستان به ثبت رسیده و بیش از ۱۰۰ اثر و محوطه تاریخی نیز شناسایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: گفت: با توجه به قرارگیری در دامنه کوه‌های هزار مسجد و بینالود، این شهرستان دارای پتانسیل‌ و جاذبه‌های گردشگری زیادی است که باید در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ظرفیت‌ها شناسایی شود.

 طاهریان مقدم اظهار کرد: برخورد با حفاران غیرمجاز در سطح شهرستان، مشارکت مردم در خصوص مرمت و بهسازی بناهای تاریخی، برگزاری جشنواره‌ها با مشارکت مردم با توجه به وجود پتانسیل‌ و جاذبه‌های تاریخی و گردشگری مهمترین اقداماتی است که باید با توان بیشتری در شهرستان انجام شود.

 وی در ادامه از بررسی مسائل مجتمع‌ها و مراکز بین‌راهی چناران خبر داد و گفت: این شهرستان دارای ظرفیت‌های توریستی بی‌شماری است و آثار فاخر بسیاری در آن وجود دارد.

 رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان چناران اظهار کرد: با اهمیت به این موضوع که زائران، مسافران و گردشگران از شهرهای رادکان، سیدآباد و چناران تردد می‌کنند لذا خدمات‌رسانی مستلزم نگاه ویژه‌ای از سوی تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه شهرستان چناران در مسیر زیارت حرم و بارگاه ملکوتی امام هشتم شیعیان قرار گرفته لذا باید مهمان‌نواز خوبی برای زائران و مسافران بود.

طاهریان مقدم افزود: به دلیل وجود بارگاه ملکوتی امام هشتم شیعیان و مردمی که در این مسیر رفت و آمد می‌کنند و با توجه به اینکه چناران میقات الرضا است و زائران میهمان این شهرستان هستند، بنابراین خدمت کردن به زائرین از یک ویژگی خاصی برخوردار است.

وی در همین خصوص تأکید کرد: مساجد و به خصوص مسجد امام رضا (ع) با توجه به اینکه در مسیر تردد کاروان‌ها قرار گرفته باید آمادگی پذیرایی از این عزیزان را با تمام قوا داشته باشد.

 رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان چناران بیان کرد: به منظور بهبود و ارتقاء ارائه خدمات به زائران، مسافران و گردشگران مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی و وضعیت نمازخانه‌ها، راه‌های دسترسی، فضاسازی و سرویس‌های بهداشتی آن بررسی و رصد می‌شود.

انتهای پیام خبرنگار جواد افتخاری دبیر زهرا حبیب پور لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-شهرستانها گردشگري صنایع‌دستی مجتمع بین راهی محوطه تاریخی خبرهای شهرستان چناران لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال