سه شنبه / ۱۶ بهمن / ۱۴۰۳ - 4 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۸/۰۷

۵ گام اساسی برای حفظ ایمنی مواد غذایی در آشپزی

۵ گام اساسی برای حفظ ایمنی مواد غذایی در آشپزی
رعایت راهکارهای حفظ ایمنی مواد غذایی، از جمله راهکارهای ارتقای سلامت در جامعه محسوب می‌شود که همه ما لازم است برای سلامت خود و اطرافیان، به کار گیریم. در این زمینه با ۵ گام اساسی در این زمینه از قول محمدحسین کاوه، دکترای تخصصی آموزش بهداشت، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و شیراز آشنا می‌شویم.