شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
۱۴۰۳/۰۲/۰۹ / خبرگزاری ایسنا / استانها
نخستین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل تشکیل شد
به منظور تبیین روند تولید آرد کامل و تولید نان سالم، کمیته پیگیری و پیادهسازی تولید نان کامل تشکیل شد.
به مناسبت روز ملی گندم و نان برگزار شد: نخستین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل تشکیل شد
ایسنا/هرمزگان به منظور تبیین روند تولید آرد کامل و تولید نان سالم، کمیته پیگیری و پیادهسازی تولید نان کامل تشکیل شد. این کمیته امروز ۹ اردیبهشت با حضور معاونان غذا ودارو و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، نمایندگان جهاد کشاورزی، غذا و دارو، اتحادیه نانوایان، اداره غله استان، مدیران شرکتهای تولید آرد، تعدادی از نانوایان و سایر دستگاههای ذیربط تشکیل شد.
آذر بنگلی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: پیرو مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مقرر شد در راستای ارتقاء سطح کیفی نان و سلامت جامعه، تولید و عرضه نان کامل در سراسر کشور اجرا شود. لذا هر استان ملزم به معرفی یک تا سه کارخانه به صورت داوطلب جهت تولید آرد کامل با رعایت استانداردهای لازم است.
وی افزود: هدف از تشکیل این کمیته، نظارت بر فرآیند تولید و عرضه نان کامل، تدوین استانداردهای لازم برای تولید این نوع نان و فرهنگسازی و اطلاعرسانی به مردم در خصوص فواید مصرف نان کامل است.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان عنوان کرد: نان کامل، نوعی نان است که از آرد کامل گندم تهیه میشود و سبوس و جوانه گندم را نیز در خود دارد. این نوع نان، فیبر، ویتامین و مواد معدنی بیشتری نسبت به نان سفید داشته و مصرف آن فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد.
بنگلی بیان کرد: از جمله فواید مصرف نان کامل میتوان به کمک به هضم غذا و جلوگیری از یبوست، کنترل قند خون، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و ایجاد حس سیری بیشتر و کمک به کاهش وزن اشاره کرد.
وی اظهار کرد: تشکیل کمیته پیگیری و پیادهسازی تولید نان کامل، گامی مهم در جهت ترویج مصرف این نوع نان و ارتقاء سلامت جامعه است. با فعالیتهای این کمیته، امید است که شاهد افزایش تولید و عرضه نان کامل در استان باشیم و مردم نیز از فواید مصرف آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام خبرنگار علیرضا صالحی دبیر آزیتا کریمی دبیر محمدعظیم آتشپنجه خبرنگار محمدعظیم آتشپنجه لینک کوتاه برچسبها: هرمزگان نان لینکستان خرید اینترنتی برنج ایرانی با ارزانترین قیمت قیمت لحظهای برنج ایرانی در سال 1402 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما ساناپرس ماهان موزیک بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلایتودی بلیط هواپیما تور دبی نهال گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال
ایسنا/هرمزگان به منظور تبیین روند تولید آرد کامل و تولید نان سالم، کمیته پیگیری و پیادهسازی تولید نان کامل تشکیل شد. این کمیته امروز ۹ اردیبهشت با حضور معاونان غذا ودارو و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، نمایندگان جهاد کشاورزی، غذا و دارو، اتحادیه نانوایان، اداره غله استان، مدیران شرکتهای تولید آرد، تعدادی از نانوایان و سایر دستگاههای ذیربط تشکیل شد.
آذر بنگلی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: پیرو مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مقرر شد در راستای ارتقاء سطح کیفی نان و سلامت جامعه، تولید و عرضه نان کامل در سراسر کشور اجرا شود. لذا هر استان ملزم به معرفی یک تا سه کارخانه به صورت داوطلب جهت تولید آرد کامل با رعایت استانداردهای لازم است.
وی افزود: هدف از تشکیل این کمیته، نظارت بر فرآیند تولید و عرضه نان کامل، تدوین استانداردهای لازم برای تولید این نوع نان و فرهنگسازی و اطلاعرسانی به مردم در خصوص فواید مصرف نان کامل است.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان عنوان کرد: نان کامل، نوعی نان است که از آرد کامل گندم تهیه میشود و سبوس و جوانه گندم را نیز در خود دارد. این نوع نان، فیبر، ویتامین و مواد معدنی بیشتری نسبت به نان سفید داشته و مصرف آن فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد.
بنگلی بیان کرد: از جمله فواید مصرف نان کامل میتوان به کمک به هضم غذا و جلوگیری از یبوست، کنترل قند خون، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و ایجاد حس سیری بیشتر و کمک به کاهش وزن اشاره کرد.
وی اظهار کرد: تشکیل کمیته پیگیری و پیادهسازی تولید نان کامل، گامی مهم در جهت ترویج مصرف این نوع نان و ارتقاء سلامت جامعه است. با فعالیتهای این کمیته، امید است که شاهد افزایش تولید و عرضه نان کامل در استان باشیم و مردم نیز از فواید مصرف آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام خبرنگار علیرضا صالحی دبیر آزیتا کریمی دبیر محمدعظیم آتشپنجه خبرنگار محمدعظیم آتشپنجه لینک کوتاه برچسبها: هرمزگان نان لینکستان خرید اینترنتی برنج ایرانی با ارزانترین قیمت قیمت لحظهای برنج ایرانی در سال 1402 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما ساناپرس ماهان موزیک بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلایتودی بلیط هواپیما تور دبی نهال گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال
فوتبال پرسپولیس سیل رژیم صهیونیستی مشهد ایران استقلال اسرائیل غزه فلسطین سیلاب آمریکا