چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024


۸۲ پروژه عمرانی در ۶۵ روستای نهاوند در حال اجراست
۱۴۰۳/۰۳/۲۹ / خبرگزاری ایسنا / استانها

۸۲ پروژه عمرانی در ۶۵ روستای نهاوند در حال اجراست

رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون از محل اعتبارات این بنیاد ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۷۱ میلیارد ریال اعتبار در ۶۵ روستای این شهرستان  در حال اجراست، گفت: بنیاد مسکن شهرستان نهاوند در سال‌جاری به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه‌ها و پرداخت مطالبات پیمانکاران نیاز دارد.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند: ۸۲ پروژه عمرانی در ۶۵ روستای نهاوند در حال اجراست

ایسنا/همدان رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون از محل اعتبارات این بنیاد ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۷۱ میلیارد ریال اعتبار در ۶۵ روستای این شهرستان  در حال اجراست، گفت: بنیاد مسکن شهرستان نهاوند در سال‌جاری به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه‌ها و پرداخت مطالبات پیمانکاران نیاز دارد. علی جلالوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای پرداخت مطالبات پیمانکاران و شروع عملیات اجرایی جدید در سال‌جاری به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص ‌یافته نیاز داریم که امیدوارم با مساعدت نماینده و فرماندار، توجه ویژه‌ای به اعتبارات پروژه‌های این بنیاد شود.

وی با بیان اینکه همچنین برای امسال پروژه‌های متعددی پیش‌بینی ‌شده و منتظر تخصیص اعتبارات هستیم تا بتوانیم عملیات اجرایی این پروژه‌ها را آغاز کنیم، ادامه داد: سال گذشته در شهرستان ۶۴ پروژه عمرانی با ۲۳۲میلیارد ریال اعتبار در ۴۷ روستا و همچنین سه‌هزارو  ۵۰۰ متر جدول‌گذاری و ۴۷۰ متر کانال سنگی اجرا شد.

اجرای طرح هادی در ۱۶۹ روستای نهاوند

وی با بیان اینکه از مجموع ۱۶۹ روستای بالای ۲۰ خانوار در شهرستان نهاوند طرح هادی در ۱۳۸ روستا اجرا شده است، یادآور شد: این شهرستان به‌عنوان سومین شهر بزرگ استان همدان دارای ۱۸۶ روستاست که ۱۷ روستا ۲۰ خانوار و ۱۶۹ روستا بالای ۲۰ خانوار هستند.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند خاطرنشان کرد: طرح هادی برای ۱۶۸ روستای بالای ۲۰ خانوار تهیه ‌شده و تنها یک روستا (قلعه بارودآب) به علت واقع ‌شدن در مجاورت مسیر جاده نهاوند به ملایر نیاز به جابه‌جایی دارد که شامل طرح هادی نمی‌شود.

به گفته وی بر این اساس تاکنون طرح هادی ۷۵ روستا بازنگری شده و افق ۱۰ ساله ۹۴ روستا به اتمام  رسیده که بار دیگر  باید بازنگری شوند و برای تحقق این موضوع نیازمند تأمین اعتبار هستند.

جلالوند با اشاره به اینکه اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای شهرستان به اتمام رسیده است، اضافه کرد: بهسازی ۴۷ روستا هم نیمه تکمیل است و ۳۱ روستا در انتظار بهسازی بنیاد مسکن هستند.

رئیس بنیاد مسکن نهاوند با بیان اینکه امیدواریم در آینده نزدیک با تخصیص اعتبارات بتوانیم جشن اتمام اجرای فاز نخست بهسازی را در چهار بخش شهرستان برگزار کنیم، عملیات بهسازی را شامل ساماندهی گلزار شهدا، اجرای جوی و جدول، کانال سنگی، پل بتنی، دیوار ساحلی، جداره سازی، سنگ‌فرش معابر،  جابجایی شبکه برق، زیرسازی و آسفالت بیان کرد.

جلالوند در بخش دیگری از سخنانش، افزود: از ابتدا تاکنون در ۱۰۱ روستای این شهرستان عملیات آسفالت‌ریزی انجام‌ شده که سال گذشته در ۲۳ روستا با مساحتی افزون‌بر ۱۶۴هزار مترمربع و تناژی بیش از ۲۴هزار تن انجام شد که تاکنون این حجم کار بی‌سابقه بود و رضایت‌مندی مردم را به همراه داشت.

وی با اشاره به اینکه در اجرای  ۶۵هزار مترمربع آسفالت در ۱۰ روستا افزون‌بر ۱۰ هزارتن آسفالت استفاده‌ شده و هفت روستای دیگر نیز در حال انجام است و سایر پروژه‌های زیرسازی و ابنیه نیز در حال اجرا هستند، شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای نهاوند را ۶۵ درصد اعلام کرد و گفت: در روستاهای نهاوند نسبت به شاخص کشوری که ۶۲ درصد است، جایگاه قابل قبولی داریم.

صدور ۲۵‌هزار و ۴۹۷ جلد سند مالکیت روستایی و شهرهای زیر ۲۵‌هزارنفر

جلالوند به حوزه صدور سند مالکیت هم اشاره‌ای کرد و افزود: ۲۲هزار و ۳۹ جلد سند روستایی در ۱۲۵ روستا و سه‌هزارو ۴۵۸ جلد سند در سه شهر گیان، فیروزان و برزول صادر شده که در مجموع تاکنون تعداد ۲۵هزارو ۴۹۷ جلد سند مالکیت روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر در شهرستان صادر شده است و  شاخص سنددار  شدن در شهرستان ۹۴ درصد است.

وی با اشاره به تأمین زمین مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در روستاها نیز بیان کرد: این طرح در ۲۰ روستای شهرستان با همکاری خوب  منابع طبیعی در حال انجام است که با همکاری و تعامل دوجانبه بسیاری از مشکلات مردم به‌ویژه روستائیان رفع می‌شود و مشکل مسکن روستایی و تأمین زمین برای مهاجرت معکوس و جوانی جمعیت مرتفع خواهد شد.

رئیس بنیاد مسکن نهاوند یادآور شد: در حوزه پنجره واحد پاسخ الکترونیکی به استعلامات و مجوزهای صدور پروانه که موجب شده خواسته روستاییان با دقت بیشتر و پاسخ سریع‌تر انجام شود که در زمینه تعداد، کیفیت و سرعت انجام کار دارای رتبه‌های نخست کشوری هستیم.

انتهای پیام خبرنگار فاطمه ظفری دبیر زهرا میعادی دبیر بنت الهدی نوری لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-شهرستانها بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهسازی روستاها طرح هادی روستایی لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال