جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


مردم با توجه به برنامه های نامزدها در انتخابات شرکت کنند
۵ روز قبل / خبرگزاری ایسنا / استانها

مردم با توجه به برنامه های نامزدها در انتخابات شرکت کنند

یک استاد رشته حقوق بین الملل در دانشگاه کردستان گفت: بدون شک دانشگاهیان نقش ارزنده‌ای در روشنگری جامعه در ابعاد و حوزه‌های مختلف دارند و می‌توانند با تبیین اهمیت انتخابات برای جامعه، نقش روشنگری خود را از طریق ارتباط با دانشجویان و مردم ایفا کنند.

یک استاد دانشگاه مطرح کرد: مردم با توجه به برنامه های نامزدها در انتخابات شرکت کنند

ایسنا/کردستان یک استاد رشته حقوق بین الملل در دانشگاه کردستان گفت: بدون شک دانشگاهیان نقش ارزنده‌ای در روشنگری جامعه در ابعاد و حوزه‌های مختلف دارند و می‌توانند با تبیین اهمیت انتخابات برای جامعه، نقش روشنگری خود را از طریق ارتباط با دانشجویان و مردم ایفا کنند. جامعه دانشگاهی، استادان و دانشجویان، نخبگان و دانش‌آموختگان همیشه نسبت به رویدادها و موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه حساس و در بسیاری موارد نقش‌آفرین بوده اند. انتخابات نیز به عنوان موضوعی سیاسی و تعیین‌کننده سرنوشت و مسیر جامعه از این امر مستثنی نیست و دانشگاهیان به قدر توان خود همواره در انتخابات فعال بوده و بر آن اثر داشته‌اند.

خبرگزاری ایسنا در استان کردستان در راستای ایجاد شور و نشاط انتخاباتی و ارائه راهکار برای مشارکت حداکثری، مصاحبه ای را با رییس بسیج اساتید استان کردستان انجام داده که اهم آن در زیر آمده است.

ایسنا: جامعه به کلام و نگاه دانشگاهیان توجه ویژه ای دارد، این قشر چگونه باید تکلیف خود را در عرصه انتخابات انجام دهند؟

مهدی حاتمی: دانشگاهیان به عنوان راهنمایان مردم در عرصه مردم سالاری شناخته می‌شوند، بنابراین موظفند اقدام به جهاد تبیین کنند، دانشگاهیان نه تنها خانواده خود بلکه دانشجویان را نیز باید مورد ارشاد و راهنمایی قرار دهند تا بتوانند نقش خود را به عنوان پیام آوران علم و دانش ایفا کنند، در مورد اهمیت انتخابات هم باید بگویم که انتخابات نشانه بلوغ سیاسی و فکری مردم یک جامعه است و به نوعی گویای حق تعیین سرنوشت مردمان است، انتخابات می‌تواند توسعه اقتصادی و بهبود وضعیت معیشت مردم را به دنبال داشته باشد.

ایسنا: مردم در انتخابات چه نقشی دارند و چگونه باید پای صندوق رای بیایند؟

حاتمی: مردم مهم‌ترین عامل مردم سالاری هستند، اگر مردم در انتخابات مشارکت نکنند، اقتدار داخلی و بین‌المللی یک حاکمیت زیر سوال می‌رود، پس موتور پیشران توسعه سیاسی و اقتصادی مردم هستند و باید با بصیرت، آگاهی و توجه به برنامه‌های نامزدها در انتخابات حاضر شوند.

ایسنا: مولفه‌های انتخاب اصلح از نظر دانشگاهیان چیست؟

حاتمی: از نظر دانشگاهیان انتخاب اصلح با توجه به ملاک‌هایی قابل شناسایی است که عبارتند از برنامه محوری، سوابق اجرایی و سابقه کاری ارزنده، اعتقاد به فضای گفت و گو در دانشگاه‌ها، توجه به معیشت کارمندان، اساتید و دانشجویان در دانشگاه‌ها و طرح دقیق و کاربردی در مورد اشتغال جوان و دانشجویان، همچنین ساده زیستی، مردمی بودن و انقلابی بودن نیز از جمله مولفه های انتخاب اصلح به شمار می رود.

ایسنا: با توجه به شهادت رییس جمهور و بحث مکتب خدمت و انتظار و توقع ایجاد شده در جامعه در راستای خدمت رسانی،‌ رییس جمهور آینده تکلیف سنگین تری بر عهده دارد، به نظر شما رییس‌جمهور آینده باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

حاتمی: خدمت به مردم، در میدان بودن، مردمی بودن، استکبار ستیزی، توجه به اقشار ضعیف و محروم از مؤلفه‌هایی است که اگر نامزدها داشته باشند می‌توانند ادامه دهنده راه شهید رئیسی باشند.

ایسنا: راههای افزایش مشارکت هرچه بیشتر اقشار دانشگاهی به ویژه اساتید و دانشجویان جهت شرکت در انتخابات کدام ها هستند؟

حاتمی: اگر نامزدها به ملاک‌هایی که در نظر دانشگاهیان است و به آن اشاره شد، توجه داشته باشند، قطعاً با مشارکت بیشتر دانشگاهیان روبرو خواهیم بود، مثلاً باید در مورد معیشت اعضای هیئت علمی، مسکن آنها یا اشتغال دانشجویان طرح‌های کارشناسی و شدنی ارائه شود.

 انتهای پیام خبرنگار فرانک کیانپور دبیر زهرا حبیب پور دبیر فرانک کیانپور لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-سیاسی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال