پنجشنبه / ۲۰ دی / ۱۴۰۳ - 9 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۸/۰۵

بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش بنیان برای افزایش کیفی و کمی زعفران

بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش بنیان برای افزایش کیفی و کمی زعفران
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تاکید کرد: برای افزایش کیفی و کمی زعفران باید از شرکت‌های دانش بنیان استفاده شود و  عمر بالای بیش از ده سال، مزارع کاشت زعفران یکی از دلایل کاهش تولید زعفران در استان بوده در حالی که باید بعد گذشت ۶ سال پیاز زعفران به زمین جدید منتقل شود.