سه شنبه / ۹ بهمن / ۱۴۰۳ - 28 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۴/۲۰

توصیه‌های ‌بهداشتی‌ برای تهیه غذای نذری

توصیه‌های ‌بهداشتی‌ برای تهیه غذای نذری
کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه باید با رعایت نکات تغذیه‌ای و بهداشت سلامت مصرف‌کنندگان نذری‌ها تامین شود، گفت: در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی ممکن است نذری‌ها با مسمومیت‌های غذایی همراه شوند یا به دلیل رعایت نکردن اصول تغذیه‌ای سبب بروز بیماری‌های غیرواگیر شوند.