چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۳/۲۱

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟
بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد، خوراکی‌های اساسی از قبیل برنج ایرانی(۶۹.۵ درصد)، گوشت گوسفند (۱۹.۹ درصد) و روغن مایع (۸۶.۸ درصد) افزایش قیمت را نسبت به مدت مشابه پارسال تجربه کرده‌اند. در این میان بیشترین افزایش قیمت را برخی میوه‌ها از قبیل موز، سیب، پرتقال و لیمو ترش داشته‌اند و پس از آن کره، برنج و روغن مایع بیشترین افزایش قیمت را داشته‌اند. همچنین تخم‌مرغ و مرغ کمترین افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.