جمعه / ۵ بهمن / ۱۴۰۳ - 24 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۱/۳۰

غذایی خوشمزه که در سال چند روز بیشتر فرصت تازه خوری آن را ندارید

غذایی خوشمزه که در سال چند روز بیشتر فرصت تازه خوری آن را ندارید
 این روزها که شاهد جوانه زدن درختان و سبز شدن آنها در هر باغ و دشت و کوی و برزن هستیم و عطر رستنی‌ها و خوردنی‌های فصل بهار را به‌ راحتی می‌توان حس کرد، در اغلب شهرهای خراسان رضوی بساط پختن انواع و اقسام غذاهای محلی پهن است، از اشکنه پیاز و قاقرو و ریواس گرفته تا پخت انواع نان‌های محلی با سبزی‌های کوهی، نان‌روغنی با مخلوط پیاز کوهی و زیزی تا تفتان‌هایی با سبزی‌های معطر و خودرو.