یکشنبه / ۵ اسفند / ۱۴۰۳ - 23 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۸/۲۶

ماهی تیلاپیا؛ گونه‌ای مهاجم برای محیط زیست یا گزینه‌ای مناسب برای رسیدن به امنیت غذایی؟

ماهی تیلاپیا؛ گونه‌ای مهاجم برای محیط زیست یا گزینه‌ای مناسب برای رسیدن به امنیت غذایی؟
مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات کشور با بیان اینکه پرورش ماهی تیلاپیا می‌تواند به امنیت غذایی ما منجر شود، اظهار کرد: این ماهی در دنیا به بازارهای جهانی و با استانداردهای بسیار سختگیرانه صادر می‌شود و در ایران نیز مکاتبات سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی به عنوان متولی رسمی محصولات خام دامی مبتنی بر تایید آن است و همه چیزخوار بودن دلیلی بر بی کیفیت بودن ارزش غذایی آن نیست.