پنجشنبه / ۲۵ بهمن / ۱۴۰۳ - 13 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۴/۲۱

بایدها و نبایدهای بهداشتی تهیه نذری در محرم 

بایدها و نبایدهای بهداشتی تهیه نذری در محرم 
مدیر سلامت محیط و ‌کار مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت در تهیه نذری در ماه محرم گفت: توجه ویژه در سه مرحله آماده‌سازی مواد غذایی، پخت و توزیع مواد غذایی مستلزم رعایت الزاماتی مانند بهداشت فردی و بهداشت و نظافت ابزار و وسایل کار و تهیه مواد غذایی و آشامیدنی مانند شربت است.