جمعه / ۲۷ تیر / ۱۴۰۴ - 18 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۳/۱۹

تبعات مصرف غذاهای ناسالم/«ارزیابی حسی» راهی برای شناسایی تقلبات غذایی

تبعات مصرف غذاهای ناسالم/«ارزیابی حسی» راهی برای شناسایی تقلبات غذایی
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با تاکید بر. اینکه خطرات ناشی از مصرف غذاهای ناسالم و غیراستاندارد جدی هستند، نسبت به تبلیغات فریبنده و جذاب در این حوزه از سوی سودجویان هشدار داد و گفت: اگر بتوانیم فرهنگ‌سازی کنیم و عادت سالم‌خوری و ایمن‌خوری را در جامعه جا بیندازیم، بدون شک به بهبود سلامت عمومی و کاهش آسیب‌ها کمک می‌کنیم.