دوشنبه / ۲۲ بهمن / ۱۴۰۳ - 10 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۰/۱۵

تغذیه در آنفلوآنزا، از سیر و پیاز تا امگا ۳

تغذیه در آنفلوآنزا، از سیر و پیاز تا امگا ۳
با شیوع آنفلوآنزا در فصل سرما آنچه در کنار درمان‌ها دارویی به بهبود بیمار کمک می‌کند تغذیه مناسب برای افزایش ایمنی بدن و مقاومت در برابر ویروس‌ها است و در این میان متخصصان تغذیه طیفی از ویتامین‌ها و آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی از میوه‌ها و سبزی‌ها تا سیر و پیاز را توصیه می‌کنند.