چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024


چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟
۱۴۰۳/۰۱/۲۷ / خبرگزاری ایسنا / اجتماعی

چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت تامین نان از «آرد کامل» تغذیه نامناسب را از علل اصلی سیر صعودی بیماری‌های غیرواگیر خواند و برنامه‌های این وزارتخانه برای سبوس‌دار کردن غلات بویژه نان را تشریح کرد.