پنجشنبه / ۱۶ اسفند / ۱۴۰۳ - 6 March, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۰/۰۳

آش زمستانی شلمین؛ هنر دست زنان کرمانشاهی

آش زمستانی شلمین؛ هنر دست زنان کرمانشاهی
آش‌ها از سنتی‌ترین غذاهای ایرانی هستند که برخی از آن‌ها مختص به یک منطقه و با مواد اولویه متفاوت و بومی پخت می‌شود اما آنچه در تهیه همه‌ آش‌ها مشترک است استفاده متناسب از تمام گروه‌های اصلی غذایی در طبخ آن‌ها است. در گذشته مصرف آش بیشتر در الگوی غذایی و سفره ایرانی‌ها جای داشت. شاید برای همین است که در ادبیات فارسی به محل پخت تمام غذاها آشپزخانه گفته می‌شد. آش عباسعلی، آش سورانه، شلمین، آش ترخینه، آش کشک و بادمجان، آش بلغور و آش دوغ کرمانشاهی از آش‌های معروف استان کرمانشاه هستند.