یکشنبه / ۲۱ بهمن / ۱۴۰۳ - 9 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۰/۱۲

کاهش مصرف فست‌فودها در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه قرار گیرد

کاهش مصرف فست‌فودها در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه قرار گیرد
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، کاهش مصرف شکر، نمک و چربی و فست‌فودها را از جمله اقدامات ریشه‌ای در حوزه سلامت عنوان کرد که باید در برنامه‌ریزی‌های این حوزه مورد توجه قرار گیرد و نسبت به آن آگاهی لازم ایجاد شود.