پنجشنبه / ۱۶ اسفند / ۱۴۰۳ - 6 March, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۲/۱۹

ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان

ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
امکان ندارد سری به بازارهای محلی شمال زده باشید و ماهی‌ دودی‌های به نخ کشیده و آویزان را ندیده باشید. در استان گیلان این ماهی را به‌عنوان چاشنی در کنار غذاهای محلی سرو می‌کنند، در واقع ماهی دودی نقشی مانند ترشی را در غذاهای گیلانی دارد.