پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۲/۰۲

 توسعه کشت چغندر علوفه‌ای، راهی به سوی خودکفایی در تولید گوشت قرمز

 توسعه کشت چغندر علوفه‌ای، راهی به سوی خودکفایی در تولید گوشت قرمز
مدیر جهاد کشاورزی ساری با بیان اینکه در راستای مقابله با کم‌آبی و خودکفایی در تولید گوشت قرمز، جهاد کشاورزی شهرستان ساری توسعه کشت چغندر علوفه‌ای را به عنوان یک راهکار اساسی در دستور کار قرار داده است، گفت: این اقدام با هدف توسعه کشت علوفه، کاهش هزینه‌های تولید و افزایش تولید گوشت قرمز صورت می‌گیرد.