پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۱/۰۶

میوه‌ای که التهاب را کاهش می‌دهد

میوه‌ای که التهاب را کاهش می‌دهد
انواع توت‌ از جنس انگورک گلوگیر که اغلب به آن آرونیا ملانوکارپا نیز می‌گویند به دلیل محتوای بالای ترکیبات پلی‌فنولی مورد توجه قرار گرفته‌اند زیرا این مواد شیمیایی طبیعی با فوایدی فراتر از تغذیه معمولی همراه هستند، مانند اثرات آنتی‌اکسیدانی که ممکن است به آرام کردن فرآیندهای التهابی بدن کمک کند.