چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024


ارزیابی دانشگاه‌های دولتی برای انتخاب دانشگاه برتر آغاز شد
۱۴۰۳/۰۳/۲۹ / خبرگزاری ایسنا / علمی

ارزیابی دانشگاه‌های دولتی برای انتخاب دانشگاه برتر آغاز شد

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تائید و ابلاغ جایزۀ موضوعی انتخاب دانشگاه برتر در بین ۱۸ عنوان جایزه موضوعی نوزدهمین جشنوارۀ شهید رجائی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد که دو سال است به‌ عنوان بخشی مستقل به رقابت‌های این جشنواره افزوده شده است.

ارزیابی دانشگاه‌های دولتی برای انتخاب دانشگاه برتر آغاز شد

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تائید و ابلاغ جایزۀ موضوعی انتخاب دانشگاه برتر در بین ۱۸ عنوان جایزه موضوعی نوزدهمین جشنوارۀ شهید رجائی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد که دو سال است به‌ عنوان بخشی مستقل به رقابت‌های این جشنواره افزوده شده است. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، روح‌الله سهرابی با توجه به موفقیت اولین دورۀ ارزیابی مؤسسات حوزۀ علم و فناوری در جشنوارۀ شهید رجائیِ سال ۱۴۰۲ و با اشاره به تفاهم به‌عمل‌آمده با سازمان اداری و استخدامی کشور برای ایجاد بخش مستقل دانشگاهی در دومین سال پیاپی، از تائید و ابلاغ جایزۀ موضوعی « دانشگاه برتر» در میان ۱۸ جایزۀ موضوعی نوزدهمین جشنواره شهید رجائی خبر داد.

وی گفت: بخش موضوعی «دانشگاه برتر» اولین بار در سال ۱۴۰۲ با معرفی دانشگاه‌های دولتی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به سازمان اداری و استخدامی کشور با هدف هویت‌بخشی به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌ عالی به‌عنوان دستگاه ملی در جشنوارۀ شهید رجایی به این جشنواره افزوده شد.

به گفته سهرابی نشانگرهای کلیدی و حضور حداکثری دانشگاه‌ها معیار معرفی آن‌ها به جشنواره بوده است.

در اولین دورۀ جایزه مذکور، ۱۰۹ دانشگاه، مشمول شرکت در این بخش از جشنواره شهید رجائی بودند که ۹۹ دانشگاه با بارگذاری اطلاعات و مستندات مورد تأیید موفق به شرکت در این ارزیابی شده و در نهایت «دانشگاه ایلام» به‌عنوان دانشگاه دارای بهترین عملکرد معرفی و تقدیر شد.

وی افزود: با توجه به بخشنامۀ سازمان اداری و استخدامی کشور، شرط اهدای جوایز موضوعی، تدوین شاخص‌ها، فراهم ساختن سازوکار ارزیابی و تهیه مستندات مرتبط با ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در موضوع جایزه، توسط نهاد ارزیابی‌کننده و تأیید نهائی دبیرخانه ستاد مرکزی جشنواره می‌باشد.

سهرابی با اشاره به موضوع فوق مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف را متولی انجام ارزیابی‌های سطح ملی و موضوعی جشنواره اعلام داشت و خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروه ارزیابیِ نظام علم و فناوری، شیوه‌نامه و دستورالعمل اجرایی بخش موضوعی مذکور با ۸ شاخص اختصاصی و ۴ شاخص عمومی تهیه و با تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور برای شروع فرایند ارزیابی به کلیه دانشگاه‌های دولتی ابلاغ شده است. به زودی با دسترسی به سامانه معنا دانشگاه‌ها می‌توانند در هر شاخص اطلاعات خود را جهت ارزیابی بارگذاری کنند.

انتهای پیام خبرنگار طاهره مرادی دبیر فاطمه فرخی لینک کوتاه برچسب‌ها: دانشگاه‌ها ارزیابی دانشگاه ها لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال