سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۲/۱۹

از زولبیا و بامیه تا شله مشهدی

از زولبیا و بامیه تا شله مشهدی
اگرچه ماه رمضان ماه روزه‌داری و خودسازی و پرهیز از خوردن و آشامیدن درزمانی مشخص از اذان صبح تا اذان مغرب است اما به هنگام افطار و سحر که زمان خوردن و آشامیدن هست، برای روزه‌داران مصرف برخی مواد غذایی دارای اهمیت است و حتی برخی از این خوردنی‌های ویژه ماه روزه بخشی از هویت فرهنگی ما به‌حساب می‌آید.